Skitkamera!!

Grr, jäkla kamera, batteriet havererade just i den sekund då jag behövde den som mest idag! För ni vet väl alla vid detta laget att snyggingen Tom flyttade till Höör idag. Han stallades in och efter ett tag släpptes han i hagen, vilket steg han visade upp, hihi! Just då skulle jag ju haft min kamera, men icke att den ville fungera, hopplöst! Ska ladda den inatt och hoppas på att den fungerar bättre imorgon!

Två av mina tre sadlar passade! Wii, jackpott! Var ganska inställd på att införskaffa mig en ny, men i nuläget behövs det iaf inte, skönt! Provade även ett gäng täcken, hihi, en del passade faktiskt! Jackpott igen. Jag fick med en del täcken och en massa andra sker av Toms mor, väldigt så snällt, verkligen! Skulle iofs behöva fler skåp för att få plats med alla sakerna... Jag får väl flörta med stallägaren en dag...! =)

Har varit i stallet hela dagen, är röd om kinderna av all kylig luft jag utsatt mig för. Riktigt skönt med en ordentligt varm dusch och sedan ryggläge i soffan.

Sambon har äntligen fått igång sin hemsida på företaget, är faktiskt lite stolt över honom, han är egentligen inte så datakunnig som han vill utge sig för att vara. Med några handleningstimmar här hemma i soffan har han fått kläm på skiten och sidan börjar ta form, skitkul! www.atvcenter.nu - Kika gärna in... =)

Ser fram emot morgondagen, tänkte jag skulle ta mig en sväng om i skogen med Tom. Puh, jag kommer väl ha träningsvärk, det va ju ett tag sedan jag red ordentligt. Kanske till och med lille Calle får sig en runda i skogen, alltid kul med sällskap ju!

Inatt kommer jag förhoppningsvis sova bättre, jag vet att många tittar till pågen och han verkar lugn som en filbunde i sin nya box. Imorgon kommer dessutom brorsan och Lina och hälsar på, hihi, fler som é nyfikna på nykomlingen!

Nä, nu ska jag natta mig gott folk!
Tack för mig!
//
Chisan







Varning

Det börjar lida mot kväll, fredagskväll!  Verkligen skönt att vara hemma, har inte varit i stallet idag heller, känns helknäppt att komma hem redan kl 17. Tina har speedat på under lunchen och fixat till alla tre pållarna, snällt!

Har packat upp alla varorna, satte på hög musik och diskade undan i ett naffs, gütt att få det undanstökat. Fick sticka ner fingrarna i äckligt jäkla diskvatten från igår. Urk vad jag hatar gammalt illaluktande diskvatten. Skulle tro att det är något av det värsta jag vet, det kommer nog tvåa efter äckliga rossliga hostattacker. Brr, ruser bara jag tänker på det, uhh, verkligen peckaäckligt, det får mig att klökas. Det va inte aldeles lätt att arbeta på Öronavdelningen på UMAS som jag gjorde för några år sedan, där slemmades det ordentligt ur alla trackeotomerade patienter, stackarna kunde ju inte hjälpa det, men fan vad ofta jag fick tänka på lite fräschare saker såsom en nice beatch eller nåt, låtsas som ingenting, inte lätt... Haha, nåväl, disken é ju klar iaf, hur kom jag in på detta sidospår?!

Nu é groggen framme och musiken dunkar skönt från köket, känner att jag förtjänade detta efter dagens väldigt intensiva övningar på jobb. Idag har det varit allmänt kaos, kände stressen komma springande mot mig, alla springer runt som yra höns på kontoret så jag var inte direkt ensam om att ha mycket att göra, men varför é det alltid så på just fredagar?!

Hörde idag att en kommunanställd skrivit saker på sin blogg angående sitt arbete, inga bra saker. För hennes skull hoppas jag inte någon chef får reda på adressen. Lägger ut en liten varningens finger här till alla som bloggar - skriv personliga saker, men skriv inte för djupt och ingående, låt inte det handla om peroner du inte vill ska råka läsa den, man vet aldrig.
Har hört om folk som faktiskt förlorat sitt jobb på grund av sina utlägg på bloggen, farligt. Själv tycker jag om att skriva personligt, hur jag känner och hur jag mår, men man ska kanske utelämna namn...

Idag kvittrade fåglarna ute, é det ett vårtäcken eller blir man bara lurad? Vilket fall började jag drömma mig tillbaka till Mallorca för en stund... Här, en bild från solstolen, fräknarna syns efter en veckas sol... Hihi.




Tack för mig
//
Chisan

Fredag!

Jaha, då va det redan fredag, shit vad tiden går fort.
Idag slutar min kollega Lena, hon hade tänkt överge oss och satsa på annat jobb. Lite trist tycker jag, men dagen till ära bjuds det på thaimat till lunch. Hmm, hoppas det inte é för starkt, då havererar min mage.... =(

Ikväll kommer Tina och hälsar på oss i Gamla Boo, någon som har ett bra middagstips såhär en fredag?!

Det blev ett torrt inlägg, men nu måste jag ju kila till personalrummet, det vankas mat...

Tack för mig
//
Chisan

Putsat och fejat...

Puh, nu har vi bäddat och städat boxen till Tom och grimman, sadlarna och tränset är skinade rent. Imorgon tror jag även att hans matspannar blir uppmärkta. Nu tror jag snart inte jag kan göra mer inför att pågen ska känna sig välkommen...

Väl hemma va det dax att fiska fram dammsugaren, såååå trist att städa, men det är väl ett nödvändigt ont, eller...?? Kastade pepparkakshuset, det känndes i själen, jag som la ner såååå många timmar på att dekorera det... Kanske snart dax att plocka ner adventsljusstakarna, attans vad trist, skönt att jag inte tog in någon gran som ska kastas ut oxå.

Nä, nu ska jag försöka äta lite, klockan är 20.30, men man själv kommer oftast i sista hand när man har häst... Vissa tycker inte att man är klok, hör på arbetskamraterna att (särskilt på sommaren) då vi äter har de andra nattat sig. Tur vi inte har barn, de stackarna hade svultit ihjäl... Katten får i regel alltid mat innan vi ens funderat på vad vi ska äta, han skriker så fort man kommer innaför dörren, springer sedan som en idiot runt benen och håller på att fälla en hela tiden...

Nåväl, ska som sagt äta lite nu.

Kram kram på er alla! Har ni kollat in den Ekologiska gården? Jag väntar ihärdigt på vad som kommer att levererats, spännande!


Tack för mig!
//
Chisan


Segt...

Ska inte träning ge mer energi?? För min del känns det helt tvärt om, särskilt idag. Kroppen känns urlakad och otroligt segstartad. Det känns som om gårdagens träning sugit ur all min energi. Inte vet jag, men så é det kanske innan kroppen vant sig vid att träna några dagar i veckan... Det återstår att se.
Nästa vecka överger Tina mig, aldså har jag ingen partner att träna med. Tänkte faktiskt höra med pappsen om han kunde tänka sig att vara "stand in" nästa vecka, haha, tror ni på det lika mycket som jag gör?! Nåväl, annars kanske jag ska vara ledig iofs, lär ju vara ganska upptagen med Tom! Hihi!

Ikväll blir det många timmar i stallet, ska ordna och fixa inför Toms inflytt. Det ska dammas, skuras och bäddas ordentligt. Förvisso skurade vi Bengans box när han lämnade jordelivet, men det är uppenbarligen dax att städa lite igen. Hoppas Bengan inte misstycker nu när boxen blir upptagen. Kommer kännas lustigt att gå till boxen där Bengan stod och nu se ett annat ansikte. Förmodligen vänjer man sig lika snabbt som Tom sätter första hoven innanför stalldörren, men visst snurrar tankarna lite. Bengans box har jag i största mån försökt att undvika, hjärtat som är format av fukt i hans box finns kvar och vill inte försvinna, nu ska jag täcka över det med ett tjockt lager halm...

Här har ni de två godingarna! Hihi, Tom kommer bli bortskämd av Johan, precis som lille Calle och Billbo. Enda anledningen till varför Bengan kom springande i hagen när man kom för att hämta honom var för att Johan alltid hade godsaker med sig...=)


Från det ena till det andra...
Igår halkade jag in på en blogg som skrivs av en man som varit med om många tragiska händelse i sitt liv. En blogg som fångade mitt intresse, en man som skriver om känslor, finns det?!?!
Gå gärna in och läs om honom här: http://singelpappa.blogg.se

Nåväl, läst iaf om honom och hans dotter, de handlade grönsaker via internet. Spännande tyckte jag, och väldigt praktiskt, man får ju det hemlevererat dessutom!
Kika in här, kanske det kan intressera fler. Om många blir intresserade kan vi ordna en utlämningsplats i närheten av oss, då kan vi alla dessutom undvika utkörningsavgiften...=) Verkar som om det kan vara mycket som intresserar mig iaf, dessutom ingår recept i grönskaslådan, inte dumt alls! Jag har iaf beställt hem ägg, grönsaker och frukt. Spännande att se vad det blir av det hela!
Kika in här: http://www.mossagarden.se/

Tack för mig!
//
Chisan


Träning...

Det är redan onsdag, otroligt hur fort tiden går. Igår hann jag med lite träning på mitt inköpta tortyrredskap, attans vad klen man känner sig i benen efteråt. Idag håller jag tummarna hårt för att Ki-boxen inte handlar aldeles för mycket om benstyrka, då lär ju jag inte orka länge idag...

Igår hade Tina fixat till min lille Calle, vilket gjorde att jag inte behövde åka till stallet alls igår. Det va längesedan det passerade en dag utan att jag var i stallet, lite märklig känsla, bilen nästan styr mot stallet direkt efter jobb av sig själv numera. Med andra ord hann jag med att cykla, plocka undan lite hemma, och snacka med Tina ett par timmar i telefon. Haha, attans vad vi kan snacka länge...

Fick ett ganska kul mail här om dagen, läs och njut:

Fantastiskt, eller hur? 

På  ett zoo i Kalifornien fick en tiger tre ungar.  Tyvärr uppstod komplikationer under  dräktigheten, ungarna föddes för tidigt och  överlevde inte. Mamma Tiger återhämtade sig inte psykiskt.  Veterinärerna drog slutsatsen att hon gått in i  en depression när hon förlorade sin kull. Man  beslöt sig för att försöka hitta några  tigerungar som hon kunde ta över, men det gick  inte att uppbringa några sådana. Då valde  veterinärerna att prova något nytt... Ibland kan  djurmammor gå över artgränserna och ta hand om  andra slags djurungar. De enda som gick att  hitta var en kull smågrisar. Dessa  kamouflerades till tigrar och placerades hos  Mamma Tiger. Skulle de sluta som munsbitar  eller....?!


Otroligt att det kan fungera så... È djur så dumma egentligen, vi snackar ju alltid om att djur är klokare än vi tror, i detta fallet undrar jag föståss...




Dagen citat:

"Du missar 100% av alla skott du inte skjuter"
Wayne Gretsky

"Den får aldrig några vänner som är rädd för att skaffa sig ovänner"
William Hazlitt

"Människan kan inte upptäcka nya osceaner förrän hon fått modet att förlora kusten ur sikte".
Okänd




Tack för mig
//
Chisan

Bokresention

Hej hopp alla glada. Idag är jag på bra humör, livet känns kul att leva. En och annan osämja har lösts upp och det é skönt! Inte skönt för bara mig utan för alla inblandade och berörda. En eloge till dig om faktiskt tog kontakt med mig till slut och ville lösa problem, det uppskattas ska du veta!

Igår hade jag en envis huvudvärk som inte ville ge med sig trots panodil på förmiddagen. På kvällen slukade jag därför även en dubbel Bamyl Koffein vilket gjorde att jag kände mig speedad och hade svårt för att sova. Plockade fram en bok och började läsa, vilket resulterade i att jag faktiskt hade svårt att sluta läsa eftersom boken fullständigt drog all min uppmärkasamhet till sig. Boken heter "Diagnos strypt" Skriven av Peter Gissy och den rekommenderar jag varmt. Jag har ofta svårigheter att läsa böcker då jag hinner tröttna innan det händer något i boken, men här kastades man rakt in i handlingen och det gillar jag!

Endast 87:- på Bokus.se (Och nej, jag får inte betalt för att göra reklam, men jag gör det gärna ändå!!)
Omslagsbild: ISBN 9789155235215, Diagnos: strypt

På lördag smäller det, hihi, då ska det så kallade "Monstret Tom" flytta till lilla Höör.
*Hoppas han kommer att trivas*
*Ska linda in honom i bomull och ta väl hand om honom*
Har ju redan märkt att det är intressant att åter igen besöka hästsportsbutiker. Det senaste halvåret har jag helst tittat bort från hästavdelningen, jag har ju ingen att handla till ändå. Men NU, ja nu é det dax att shoppa igen! Har redan besökt ZooCity i Malmö och smygstartat lite, hihi, ganska skoj... Sällan jag handlar kläder till mig själv, men på hästen kan jag nästintill spendera hur mycket som helst.

Tack för mig så länge...

//
Chisan

Lösenord?!?!

Nu é jag sååå jävla trött på kommentarer där folk inte har mage att presentera sig. Fegt rent ut sagt, vågar man inte stå för sina åsikter kanske man ska hålla käften! Fortsätter detta kommer jag lägga lösenord på hela bloggen så att endast viktiga personer i mitt liv kan komma åt mina inlägg!
Jag tar gärna upp diskussioner om personen i fråga har så pass mycket råg i ryggen att denna kan presentera sig, jag är inte direkt rädd för konflikter, men vissa verkar vara...
Lyft luren och ring om du har saker på hjärtat, jag är inte omöjlig... Låt mig veta i vilka avseende du tycker jag har misslyckats i dina ögon, bra för mig att veta så jag en dag kan bättra mig och bli en bättre människa. Jag strävar iaf efter att bli en bättre och intressantare person, men det é det uppenbarligen inte alla som gör... Just nu vet jag liksom inte riktigt vad, hur och varför kommentarerna skrevs... Men låt mig veta så é det lättare för mig!

Bloggen är skapad för att det ska vara trevligt, för att folk ska kunna följa mig och mitt liv med intresse och bli lite uppdaterad om vad som händer hos mig. Den är även till för att jag ska kunna skriva av mig när jag behöver, då skriver jag om det som ligger närmast i tiden och som berört mig. Sticker detta i folks ögon så låt för i helvete bli att läsa bloggen! Det är lätt att lägga lösenord som sagt...

Men ju mer som triggas inom mig ju mer har jag att skriva i en kanske kommande bok... Hade varit spännande! Jag har mycket att berätta...

Här publicerar jag nu de kommentarer som kommit in. Jag visar de gärna för världen, jag är inte så säker på att alla har samma uppfattning om mig som vissa andra har, men detta kommer säkert generera ännu fler kommentarer, riktigt spännande om jag ska vara ärlig! Haha, skriv på bara alla ni som vågar presentera er!!! Hädanefter kommer era kommentarer hängas ut här och bearbetas! Haha!

Nu jäklar förs det även diskussioner bland kommentarerna, vi har visst alla olika åsikter om saker och ting i vår herres hage...

Kommentar till tidigare inlägg "Retuschera"
Skrivet av "retuSchera"
"Tja... Lite ytliga skavanker kan man retuschera bort, men ett bittert sinne och en avundsjuk själ lyser igenom både bild och text."

Här följer ett svar på en annans kommentar i inlägget "Retuschering":
Skrivet av Tina. (Inte rädd för att presentera sig).
"Jag måste bara kommentera till "retuschera". De som är med i det här inlägget (före och efterbilderna) är just de som har ett tungt sinne och enligt mig måste vara bittra. Varför inte duga som man är och må bra av det. Hade alla modeller gjort det hade de ju inte behövts retuschera något alls. De så kallade skavankerna är ju det som är charmigt hos var och en och gör oss till unika individer.
Var bara tvungen o skriva då jag tycker att vår bild av hur en människa ska vara är helt skev idag. Var nöjd sådan som du föddes vem du än är...kram"


Kommentar till "Helgen"
Skrivet av en okänd.
synd att du raderade det du skrev om bemötande, hade varit kul o se hur du resonerar, vad som är rätt och fel, med tanke på hur du själv bemöter folk omkring dig!!!



Tack för mig gott folk!
//
Chisan





Helgen!

Skrev just ett långt inlägg om bemötande i alla dess former. Valde dock till slut att redera hela skiten, orkar inte med dispyter från folk som tar åt sig på helt fel sätt, folk som inte kan ta till sig kritik eller rent av folk som tar åt sig trots att inlägget inte ens var ämnat för denna person. Däremot borde den person som känner sig träffad kanske fundera över varför hon/han känner sig träffad av just mina inlägg. Det finns kanske en rimlig förklaring om man kikar lite närmre på sin egen inställning och sitt eget förhållningssätt och vad detta faktiskt kan leda till för konsekvenser i framtiden...
Å andra sidan, om det jag skriver inte passar i smaken, ja då kanske det är dax att sluta läsa min blogg. Här skriver jag rakt ut vad jag tycker och tänker, andras åsikter bekommer mig mycket lite...

Nåväl, nu ska jag snacka om lite roligare saker!
Igår spenderade vi som sagt ett apr timmar på Disney On Ice. Haha, trots att det befann sig typ 300 ungar i åldern 3-10år som man hela tiden höll på att snubbla över så var faktiskt föreställningen riktigt bra, rolig och proffsigt utförd. Rekommenderas även till vuxna utan barn! Man till och med kunde ana sig tillbaka i tiden då man själv satt och tittade på Törnrosa, askungen, musse pigg och alla de andra sagofigurerna... Ganska skön känsla, väldigt opretatiöst.
Kvällen fortsatte med restaurangbesök i Malmö tillsammans med brorsan och Co, god mat som vanligt!

Tina och jag på restaurangen "2 rum och Kök".


Ted och Johan


Krille och Möller i bakgrunden.


Hihi, Tina har fått tag i kameran! Vi har ju likadana telefoner förutom färgen då... Likaså har vi likadana skor, tröjor och en del annat, men det hoppar vi över i dagens inlägg...Hihi!



Här om kvällen tittade Ted ner, i släp hade han sina två små sötingar - här har ni Smulan!


Hihi, här har ni Beuty, såååå söta båda två, och krävande - vill ha kel ideligen annars blir man källd på eller rivmärken på armen... Hihi!



Imorse bar det av till Staffanstorp igen. Dax att hoppa Tom. Hihi, han hoppade faktiskt trevligt, kanske inte med den bästa frambenstekniken, men med världens bästa inställning!! Så, det hela slutade ju med att jag bestämde mig för att gå vidare med affären på riktigt. Imorgon ska jag ringa veterinären och få en tid till besiktning, hoppas det inte dröjer evigheter till de får en tid till oss. Snart, snart, snart ska jag få hem honom!!!!! Wiiiii!! Jag é glad, Johan é glad och Tina verkar ganska skitglad hon med! Haha, nu ska det ridas, har ett par månader att ta igen ju... Hihi!

Tack Tina för att du följt med på alla nattliga provridningar och stöttat och uppmuntrat, det gör att jag velar mindre och att jag idag känner en väldig tilltro till Tom och för att vi alla kommer få mycket ut av varann i framtiden!!

Ingen bild utlagd på honom, men Tina skicka nog snart en bild som kan passa att lägga ut här, han é verkligen en fining dendära Tom...!!

Tack för mig!
//
Chisan


Disney on Ice

Nyss hemkommen från stallet. Tina och jag jobbade på och fixade klart till pållarna imorse. Skönt.
I eftermiddag är det dax för Disney On Ice, hihi, ska bli kul och se lite disneyfigurer halka rundor på isen.

Disney On Ice

Imorgon é det så äntligen dax att rida Tom igen, kul kul! Vi får väl se hur det går...

Tack för mig så länge...

//
Chisan

Massage och tårtkalas

Nyss hemkommen från en välbehövd massage. Känndes extra bra efter en hel dag i "skolbänken". Får fortfarande ont i svanskotan när jag sitter för länge, Bengan lyckades ju kasta av mig med dunder och brak för något år sedan, landade mitt på svanskotan... Stundtals riktigt skönt med massage, men eftersom jag slarvat med mina besök på senaste tiden gjorde det ordentligt ont på vissa partier! När jag sedan reser mig från britsen snurrar hela världen, det känns ordentlig obehagligt. Alla spänningar släpper, jag har allvarliga problem att hålla bilen på vägen. Snacka om att man är en trafikfara, men vad gör man? Kan ju inte gärna ta sjukresa till och från massagen...

Visst ser det skönt ut...



Anlände sedan till stallet och hoppade rakt in i tårtkalaset! Hihi, det va visst läge att fira tyckte vissa!
Tack iaf för god tårta!
Hemma nu, känner mig aldeles nedslagen i soffan, Johan får ta över matlagningen.Skönt att man har en gubbe som kan laga mat, duktig é han oxå...!

Var ju på föreläsning om "salutogent arbetssätt" hela dagen idag. Även om gubben i sig är trist att lyssna på så hade han några historier man minns. Här kommer en, värd att tänka på...

Ett äldre par bor i en lägenhet. Frun i huset börjar bli aningen dement och börjar få svårigheter med matlagningen. Paret lagar mat gemensamt och mannen hade vid något tillfälle sagt till dottern att numera tar matlagningen uppemot två timmar. Dottern kastade sig på telefonen och ringde irriterat till kommunens biståndshandläggare.
Dottern:
- Nu måste mina föräldrar få hjälp med matlagningen, det går aldeles för mycket tid till detta och min far orkar inte längre.
- Ja svarar handläggaren, det finns många alternativ. Tex matdistribution, hjälp med inköp eller så kan de ta sig till servicehuset.
Dottern:
- Självklart ska de få maten lagad och levererad till dem.
Handläggaren:
- Ok, men vad ska föräldrarna göra med de två timmarna som blir över dagligen?
Dotterna blir rasande och slänger luren i örat på handläggaren.

Några dagar går och dottern tar ny kontakt med kommunen. Denna gången med en mildare röst. Föräldrarna hade oxå funderat över samma sak och kommit fram till att de har ju all tid i världen, varför inte lägga tiden på att laga den mat de tycker bäst om.

Är man inte särskilt insatt i hur dagens äldreomsog ser ut kan detta tyckas löjligt. Men så ser min vardag ut, jag ser hopplösa situationer ofta. Kommunen "tar över" de äldres egna resurser och barnen kräver att sina föräldrar ska få tillgång till all hjälp de kan få bara för att de börjar bli gamla. Dagligen ser jag äldre månniskor som satt sig ner för att dö, de har överlåtit allt till hemtjänsten, ofta är det barnen som skjutit på för att de själva har dåligt samvete över sina gamla föräldrar för att de själva inte besöker dem och ställer upp i den mån de borde. I dagen samhälle tar vi oss inte tid att ta hand om våra äldre, vi täcker över vårt dåliga samvete genom att begära hjälp från kommunen. Man ska tänka på att ju mindre aktiva de äldre blir ju fortare går de mot en trist och meningslös vardag, till slut ger de upp...

Det är ju såhär det ska vara att bli gammal...
     




Hur skönt ser inte detta ut...? Ska man ha det såhär, ja då blir jag gärna gammal.




Tack för mig!

//
Chisan

Föreläsning

Idag é det dax för föreläsning istället för jobb... Puh, vet vem som ska hålla i dagens övningar och jag vet att jag förmodligen kommer somna... Sååå trist, men men vi får se hur det går...

//
Chisan

Retuchering?

Hmm, kan inte låta bli att göra ett inlägg om detta. Jag är absolut inget mode freak, inte heller utseendefixerad, därför upprör dessa bilderna lite. 
Vi alla visste att bilderna på alla dessa perfekta människorna är fejk altihopa, men någonstans inom oss kan man undra varför vissa är så perfekta när man själv inte riktigt blev den man hoppats på, men sanningen är en helt annan. Kolla in dessa bilderna, helt sanslöst, det ser ju inte ens ut som samma personer. Det kvittar ju hur man ser ut i grund och botten, snygg eller ej, det retcheras ju vilket fall. Man kanske ska satsa på modellkarriär ändå...Haha, eller inte...

"Top Model"
Som sagt, man kan se ut hur som helst och ändå göra modelkarriär. Jag har sett många tjejer som är betydligt sötare i verkligheten...




Kolla midjan och låren...




Här har man fixat och trixat lite med åldern, kolla in rynkorna... Bilderna är med 3 månaders mellanrum...




Tack för mig!

/
Chisan

Rubrikmagnet...

Shit vad en rubrik kan göra mycket. Igår hette inlägget "Tortyrredskap" och ni kan tro att det drog till sig läsare. Nu handlade ju inlägget om min motionscykel, men herregud, vad trodde folk egentligen det skulle handla om?! Varför dras människan till sådana rubriker, varför kan man inte låta bli att gå in och läsa...? Varför tycker vi om att gotta oss i andras olycka? Man förstår ju varför tidningarna förstorar upp och överdriver sina nyhetsrubriker. Hjärnan väljer väl helt enkelt den tidningen med saftigast bilder och texter...

Puh, igår va man och tränade Ki-Box med Tina. Kul som alltid, men otroligt jobbigt. Flåsade stundtals som en gris, såg stjärnor och va lite yr... Men träning är nyttigt sägs det. Idag känns det bara som om någon klubbat mig, all energi är utsugen och förbrukad. Hoppas som sagt att jag kommer igång under dagen, dessvärre känner jag träningsvärken komma krypande istället...
Imorgon ska jag iaf få massage, gudars vad skönt det ska bli. Förmodligen kommer hon massera så pass att kroppen får en chock och blir sjuk istället... Har inte tid att vara sjuk, ska ju rida och kanske plocka hem en liten Tom snart...! Wii, se sååå mycket fram emot helgen, även om jag inte kommer få en enda sovmorgon...*Suck*

Hihi, här har vi en kul bild på en snubbe som tränar Ki-Box. Just denna positionen har jag förmodligen aldrig haft vid träning, men den va lite kul iaf...
d3n0714 Ki box 2


Tack för mig!

//
Chisan

Vi tänker på er alla

Ibland blir man lite sentimental, så här kan det uttrycka sig. Jag vet hur det är att sörja, chocken och ångesten som kommer krypande. Dikter hjälper inte, man gråter inte mindre, men det värmer att någon lagt ner tid på att tänka och skriva - till just mig. Denna gången har Tina skrivit till just dig Ted. Läs och försök ta in de visa orden, hoppet är trots allt det sista som överger en...


Hoppet
Vad gör vi när vi tappar hoppet, tilliten till livet, självförtroendet
försvinner och allt känns svart, jobbigt och hopplöst?
Kallas Livet kort och gott.
De som inte upplevt det någon gång har heller aldrig älskat eller
blivit älskade. Det är kärlekens baksida men utan den lever vi inte.
Vi måste uppleva allt i vårt liv, både positiva roliga saker och
negativa tråkiga.
Genom det negativa lär vi oss och det positiva ger oss hopp. Hoppet
är det som håller oss uppe. Välj ej att se det svarta utan ljuset som
kommer efteråt.
Men välj inte bort det svarta, att ta det till sig och gräva sig ur
gropen är viktigt, att genomför det arbetet är ett måste för att
uppleva det som kommer efteråt. Tänk så många människor som klarar av
att göra just detta, och det kommer även du och jag att göra. Vi
klarar att gräva oss ur det svarta och når så ljuset en vacker dag. Vi
blickar tillbaka tillslut och minns det fina, det som är bra.
Vi ser det inte idag och inte imorgon men det kommer, det kommer att
bli bättre..Hur och när? Det kommer för det måste det göra.
Tiden läker alla sår...låt tiden ha sin gång, jäkta ej det måste få ta tid.
Glöm ej att det löser sig alltid och det gör verkligen det, Jag Lovar!!

Tina Rosén









Tortyrredskap

Japp, detta är maskinen jag införskaffat mig. Efter ett frenetiskt cyklande i dagarna kallar jag numera det lilla vita eländet för tortyrredskap. Shit vad det är jobbigt! Benen bär knappt efter ett pass på monstret! Det känns däremot nyttigt, ikväll kanske det blir lite boxning oxå, det é dax att börja ta tag i detta på riktigt, känns riktigt bra faktiskt. Stundtals sprudlar energin, men ibland känner jag mig fullständig däckad.

Hade pippi fågel på rymmen igår. Shit vad de små liven é snabba att rymma om de får chansen. Hihi, de är däremot rikigt dåligt på att flyga, snacka om att de blir förvirrade när de kommer utanför den trygga lilla buren...

Johan bowlade igår kväll, med andra ord fick jag hela soffan för mig själv. Sällan känns det befogat att sträcka på sig i soffan, men igår, efter ett par goda motionsinsatser, känndes det rikgit bra och legitimt att kasta sig på soffan en stund...

Här har ni monstret, otroligt att man egentligen betalat pengar för den...



Här har ni stoet jag kikade på i Hörby. En pålle som inte föll mig riktigt i smaken, men som jag hoppas kommer till någon med mycket kärlek och omsorg en dag...


Här har vi "Tom", igen. Han är inte min än, men jag kan inte låta bli att lägga ut bilder, det é en riktig goding!
Nyfiken och kelig...


Hihi, här har vi honom åter igen...


This one is for you Ted!

Kärleken och sorgen är tvillingsystrar...
"Blacklock"


Alla människor som älskar, får mycket sorg...
"Olfert Ricard"







Tack för mig!

//
Chisan

?

Känner mig trött idag. Mycket att tänka och fundera över. Jag har iaf avpoliterat stoet i Hörby, tyvärr passade hon inte mig riktigt i smaken. Jag red aldrig henne, hon hade ju lyckats att skada sig, igen! Hon verkar vara en riktig drullputte.
Det hela gjorde iofs mitt hästval lite enklare, nu ska jag satsa på "Tom". Ska rida honom på söndag igen, måste ju hoppa honom oxå! Håll tummarna för att han kan hoppa som jag vill...! Nuvarande ägare kommer på lördag och ska kika på vårt stall, till det stall hennes häst kanske ska flytta en dag... Förstår henne, jag hade oxå velat se hur min häst skulle få det om jag skulle behöva sälja. Men lite nervöst é det allt. Inte för att hon inte skulle gilla stallet utan för att jag ska vara överpositiv och därmed sabba chanserna att pruta lite. Det är iofs Johans bit, hoppas det kommer gå bra för honom, jag tror nästan jag smyger iväg när det är dax för prutning, då vill jag inte vara med... *skäms*

Nåväl, en spännande tid framöver. Det ser jag fram emot! Ska verkligen bli kul!!
På lördag ska vi även hinna med att se "Disney On Ice". Haha, önskar att vi skulle ha barn med oss men så är inte fallet. Vi är 4st vuxna som ska bänka oss på Malmö Arena för att se Disneyfigurer grasiöst glida fram över isen. Jag är helt övertygad om att det kommer bli en läcker show, men barnen saknas... Efteråt ska vi ta oss in till Värnhem och käka middag med Krille och Lina. Spännande det oxå...
Hmm, mycket som är spännande just nu som sagt. Mycket som är minde kul oxå. Ibland blir man aldeles ambivalent och känner sig helt förvirrad. Svår balansgång att vara glad för sin egen skull men samtidigt se sig över axeln så man inte kör över någon i sin närhet. Lätt att bli blind och gå sin egen lilla väg...


Här kommer samma bild igen, men så länge han inte är min får ni hålla till godo med denna...


Sista provridningen?

Idag blir förmodligen sista provridningen av. Ska kika på stoet i Hörby idag. Efter det ska jag bestämma mig för hur min framtida hästbesättning ska se ut.
Ska bli så skönt att få hem en häst snart, håller tummarna för det. Är verkligen sugen på att ta en opretantiös skogsrunda på tumanhand, bara jag och min häst...
Jag har fått en liten aning om hur abstinens påverkar en. Jag tycker mig ha kännt av det på senaste nu när jag stått utan en egen häst att rida på ett tag. Det känns verkligen som om jag saknat en vän sedan Bengan lämnade jordelivet, så om man kan köpa till sig en vän så kommer jag göra det snart, igen...

Fortsättning följer...

//
Chisan

Inte mycket...

Jag egentligen mycket att berätta, men idag skiter jag helt enkelt i det... Varken orkar eller har lust till det...  Allt kanske man inte heller vill blotta här på bloggen, vissa tankar, känslor och upplevelser får utebli härifrån, även om mycket trots allt hamnar här på ett eller annat vis, men inte idag. Så é det bara ibland. Det händer väl oss alla att orken tryter och man bara vill negligera världen runt om en. Trött och har brist på kreativitetsflöde, ska natta mig nu, det kommer en dag imorgon oxå. Solen går upp vare sig man vill eller ej, det é bara att acceptera...
 
//
Chisan

Fredagskväll!

Hihi, här har ni oss. Än har vi inte fått någon mat, pågarna snackar bara en massa skit i köket... Under tiden får vi underhålla oss med självporträtt, haha, då va man självgod igen! Väntar på att vinna över pågarna i kortspel, som vanligt... Hahah. Vi får väl se hur det blir med den saken.
Imorgon é det dax att parta med stallgänget på "Luckys", ska bli trevligt. Mer bilder kommer kära läsare....

Jag och Jessi!



Kort med informativt inlägg...

Tack för mig.

//
Chisan

"Tom"

Japp, så heter pållen jag kikade på igår. För första gången på länge kännde jag att det faktiskt finns hopp för mig att hitta en häst iaf. Tom var trevlig på sitt lilla vis, om än något busig och ville hela tiden vara i centrum! Förhoppningsvis ska jag även åka till Hörby och kika på ytterliggare en pålle, om hon hämtat sig efter sin sårskada som hon olyckligt lyckades åsamka sig för någon vecka sedan. Typiskt! Men, snart kanske det blir dax, alltid spännande att kika på fler så man vet vad man väljer mellan. Som sagt ska det kännas helt rätt innan man beslutar sig...

Hästen är inte min än, inte säkert han kommer bli det heller, men har iaf lånat en bild så ni kan tjuvkika på honom lite. Visst é han söt?!

Stackars Åsa som i vanliga fall är varmblodig och sällan klär på sig mer än en kortärmad och hyfsat tunn jacka frös ordentligt igår. Ingen vanlig syn, men igår va det verkligen kallt! Vi andra var påklädda som om vi skulle till Alaska, men frös ändå.  Även om det bara var -4 grader så hjälpte luftfuktigheten till ordentligt. Tur vi åkte Volvo igår, det blir lite fortare varm än Camaron....När kommer våren?!?!


"Tom"



Ikväll kommer Jessi och Mattias och hälsar på. Det va verkligen längesedan! De flyttade till Eslöv för några månader sedan, i mitt stilla sinne tänkte jag att "vad bra, då kommer vi ses ännu oftare". Tiden springer ifrån oss och vi har inte setts tillsammans allihopa sedan de flyttade närmre, det é inte klokt. Ikväll har vi mycket att ta igen!

Nä, nu ska jag kila vidare!

Tack för mig!
//
Chisan



Dåligt humör...

Känner mig verkligen på pissigt humör ikväll! Varför kan man undra. Idag är en sådan dag jag önskade att jag bodde själv. Vill vara på ett ställe där jag kan rå om mig själv, att inte behöva ta hänsyn till någon eller något. Vill jag sparka på saker så underlättar det om sakerna är mina... När jag é på ett sådant humör som ikväll vill jag bara vara ensam. Hade jag haft mitt eget space hade jag förmodligen suttit där nu! Jag vill inte ha en massa kommentarer, vill inte ha någon som tilltalar mig alls, särskilt inte sambon... Åhh, känner mig frustrerad och arg. Bröt dessutom två naglar när jag skulle öppan den j-vla fiskluktande Caddyn. Det gjorde inte saken bättre kan jag meddela...!!! En liten sak kan det låta som, men just nu känns det som världens grej. Imorgon skrattar jag åt det...


Hmm, fick visst nytta av denna bilden igen...


Skit, nu fick jag huvudvärk oxå. Höjdarkväll, verkligen!

Så, nu har jag skrivit av mig för idag, tack för mig.

//
Chisan

Veckan som gått...

Har inte bloggat på några dagar känner jag. Eftersom bloggandet blivit lite av en vana, rent av ett måste känner jag nu att jag har massor att berätta. Mycket har hänt sedan sist och jag måste skriva av mig för att kunna "gå vidare"...

Vi får börja med torsdagen förra veckan. Har blivit lite vilse på dagarna pga alla röda dagar... Denna dagen firade vi Kaoken på jobb, hon fyllde visst 40år nyligen. En trevlig eftermiddag och kväll. Synd att alla gatorna var glashala, annars skulle Calle tjänstgjort denna dagen och skjutsat henne upp för Orupsbacken. Istället fick hon i väldigt (!) rask takt promenera upp för backen med sjuksköterska/idrottaren Johan. Han körde ordentligt med henne så hon var helt slut när de var framme... Men sedan fick hon sig ett skönt dopp i varma bassängen på Orup...
Dagen avslutades med middag på Kungshällan med många glada och härliga medarbetare!

Solvig och födelsedagsfiraren Kaoken!



Ulla och slavdrivaren Johan!


Jag och Cecilia som just nu är mammaledig.



I onsdags började jag jobba som vanlig igen. Känndes helskumt.
Fredagen fylldes med god mat och trevligt sällskap. Snabba ryck från jobb, en snabbmockning hos Calle och vidare till affären och handlade så snabbt vi kunde, gästerna skulle ju komma kl19.00.
Väl hemma ringde ju Tina, haha, vi kan snacka vi. 18.40 tyckte Johan det var dax för mig att hjälpa till lite med förberedelserna eftersom vi skulle ha middagsgäster kl 19... Hihi!
Natten blev lång, kom i säng först 03.00. Men trevligt hade vi, jag vann ju i kortspelet...!

Martin, Sigge och Caroline.



Full rulle vid matbordet. Hade stora problem med brännarna till fonduegrytorna även denna gången, dax att köpa nya verkar det som.


Hmm, vad gör Håkan egentligen? Kollar efter loppor??


Några timmar senare kom John och hälsade på...


Johan och en bebis i famnen, ingen vanlig syn. Tro mig, det har fotats och är nu förevidat...



Min efterlängtade motionscykel har äntligen kommit!! Ted och Johan lyckades sätta ihopa den utan svordomar! Nu står den prydligt bakom soffan. Idag tog jag min premiärrunda! Puh, det va jobbigt, men det fick fart på denna kroppen iaf och jag drog med mig Johan och Tina ut på en rask kvällspromenad oxå. Passade på att även rasta Molle och Calle samtidigt. Vi fick dock ha på oss pannlampor, det é ju bäckmörkt på kvällen!

Här har vi Molle i egen hög person, eller häst kanske.... Svår att se i mörkret då han é kolsvart!



Tack för mig!

//
Chisan

Jobb, jobb, jobb...

Sitter som sagt på jobb, har 12 minuter kvar av arbetsdagen... Sedan blir det direkt hem, Johan åker och fixar till Calle idag. Hoppa in i duschen, snoffsa till sig så gott det går och sedan åka till Höör igen för att käka tillsammans med mina kära kollegor. En arbetskamrat fyller ju 40, måste firas!
Fullt ös idag med, ingen rast och ingen vila....

Ingel långt inlägg idag, ville bara visa mig här en liten sekund!

Hej svej!

//
Chisan

Hummerkväll!!

Hihi, igår åt jag min första Hummer! Japp, det va godare än jag trodde, men sällan att jag hade betalat de rövarpriser de tar för dem i butik. Vi hade tur, en snubbe som beställt dem i svärföräldrarnas fiskbutik dök aldrig upp för att hämta dessa baddingar. Därför tog vi chansen att ha en riktig lyxkväll igår, jag klagade inte!
Här kommer lite bilder på kvällens lyx:

Hihi, det ser ut som en liten kräfta, skulle haft en linjal bredvid... Kolla in klorna!



Här ser man lite bättre vilken jätte det va. Räkorna ser löjligt små ut och vi skulle egentligen behöva pizzatallrik!



Idag var jag tillbaka på jobb igen. Känns riktigt skumt att åter igen sitta där på sitt kontor och skriva journaler igen... Men denna veckan é kort, så man kan bara tacka för denna mjukstart, känner min nästan ringrostig. Snart é det fredag igen...

Igår var jag åter igen och provred en pålle. Nope, det klickade inte denna gången heller. Attans, det går inte riktigt bra för mig och mitt hästletande. Som sagt, jag har ju kanske lite höga krav? Men precis som det måste klicka med kärleken så måste det klicka med hästen. Älskar man inte den hästen man skaffar sig, ja då är det meningslöst. Tyvärr har man fått se prov på det den senaste tiden, att folk inte älskar sina hästar och intresset svalnat, vilket lett till vanvård... Grr, blir så arg när jag ser det, hur kan man göra så mot sina djur?! Att jag skulle vanvårda mina hästar finns inte för mig, men att intresset kan svalna kan hända, därför är det viktigt att jag köper en häst jag verkligen fallit för...

Här om dagen kom Tina med en försenad Nyårspresent! Jisses vad jag blev glad. En förstoring på min lille Calle! Tina tyckte det va på tiden att sätta upp en bild på en häst som faktiskt är i livet. Som det var innan pryddes väggen endast med hästar som numera vandrar på de evigt gröna ängarna. Men nu é det andra bullar, haha!

Har fotat bilden jag fick, den é verkligen finare i verkligheten, men här får ni en liten aning om hur den ser ut.
Tusen, tusen tack Tina!!!
Ska nämna att det är en kanonbild tagen av Jan-Erik (Jonne) Östman.



Här kommer bilden jag och mina brödrar ordnade ihopa innan Jul. Ni kan kanske gissa att den förstorades upp och gavs bort i Julklapp till diverse berörda...=)
Även denna bild är avfotad, inte särskilt proffsigt, men man får som sagt en lite uppfatning...



Tack för mig!

//
Chisan

Fonduekväll

Trots att vi vid flera tillfällen tidigare använt oss av fonduegryta så är vi definitivt inga proffs på det. Känndes som grytan skulle börja brinna, olja är ingen höjdade att leka med. Vi ska göra ett nytt försök på fredag, men då med minde låga och minde olja i grytan... Kvällen var riktigt trevlig med god mat och Tinas nya spel "Alias". Denna gången vann töserna!

Imorgon é det dax för nytt försök att hitta en trevlig häst till mig. Denna gången blir det i Kristianstad. Håller tummarna för att denna påg é trevlig och kan tjäna som efterföljare till Bengan. Men med min vanliga tur så är det säkert något som inte passar mig eller Johan i smaken... I veckan (tror jag) ska vi även kika på en annan förmåga, ett sto.
Börjar kännas som lite panik att hitta en bra pålle. Jag ska ju hinna rida in mig på hästen innan tävlingssäsongen börjar, men man ska aldrig stressa ett hästköp... Wii, det ska bli spännande iaf!!

Idag é det verkligen ordentligt kallt, -11 grader. Brr, ingen höjdare. Får väl se om bilen ens vill starta idag... Värmepumpen verkar strejka lite, den avfrostar var 10:e minut, låter som om den håller på att avlida. Jag är inte särskilt sugen på att gå utomhus idag...


Bilder från i lördags:

Ted och Johan!


Tina och jag...



Hihi, Tina, igen...


Tack för mig!

//
Chisan




Det gångna året...

Tycker att året i sig har varit hyfsat, när jag tänker efter...
Har radert ut bekanta jag inte är särskilt förtjust i och på så vis sedan skaffat mig många nya fantastiska bekantskaper. Tänker jag på mina närmsta så är jag ortoligt lycklig lottad. Försöker ta vara på de bekantskaper som ger mig personligen ett bra utbyte av livserfarenheter och som jag samtidigt kan ha jävligt roligt med.

Ett helt år har gått sen förra nyår, fattar ni? Tiden rinner ju iväg... Rinner ur våra händer, eller har vi det så bra under tiden att vi inte märker att tiden flyger iväg?

För mig går livet ut på att umgås med folk jag tycker om, alla andra kan man skita i. Har man ett bra team bakom sig kan man överkomma alla bekymmer. I de stunder jag behövt en trygg vägg att luta mig mot, ja, då har jag verkligen fått uppbackning, otroligt tacksam över det.

Vad menar jag med svåra tider? Detta året har det bland annat handlat om borgången av min fantastiska pålle, idioter till veterinärer och stallvärdar (eller det kanske va förra året igen...), jobbrelaterade bekymmer och även sedvanliga och vardagliga bekymmer. Jag upplever att jag inte står ensam, aldrig.

Hur é jag själv som person? Hmm, ja det kan man undra, men jag gör så gott jag bara kan, i alla lägen. Ibland kanske det inte alltid blir som jag tänkt, men som sagt, jag gör vad vad jag kan.
Jag vill att folk ska känna en rygghet i att känna mig, att jag är ärlig och inte sviker. Hoppas på att de flesta som umgås med mig känner mig på det viset. Om inte, ja, då kanske du och jag inte borde ses mer... Jag tror dock inte att det är på det viset, kan någon inte lita på mig, då litar jag inte heller på personen i fråga och då har jag förmodligen redan raderat denna ut telefonboken...
Jag försöker vara den som säger sanningen rakt ut, knusslar inte till det och gör saker besvärliga. Så vill jag att mina vänner ska vara mot mig.
Just nu upplever jag att just sådana vänner har jag i dagsläget och det är otroligt skönt! Tack för att ni finns!

Blev detta inlägget djupt och tungt att läsa? Mmm, det va nästan lite tungt att skriva, men det känns skönt, jag vill att folk runt om mig ska veta att jag uppskattar deras närvaro.

Skrev tidigare om min pålles bortgång, blir lite sentimental och kan inte släppa honom i denna stund, saknar honom såååå! Hans box står fortfarande tom för att jag inte kunnat hitta någon värdig ersättare. Känns förjävligt rent ut sagt. Ser hans box varje dag, stallgolvet i boxen har prytts med ett hjärta av gammal fukta. Vill inte gärna gå nära hans tomma och kala box, täckena hänger på boxväggen - fulla med damm, men jag kan bara inte flytta dem, då ser det ännu kalare ut... 

Puh, nu får jag nog avsluta inlägget för idag, innan det blir ännu värre.
*Hoppas din tvätt inte blev rosa Tina*


Hoppas han vilar i frid...


Tack för mig.

//
Chisan



Kommentarer...

Det pågår förbril aktivitet på min blogg. Med det inte menat att jag är väldigt effektiv på att skapa inlägg, utan då menar jag alla besökare och alla roliga kommentarer!
"Go girls", det é kul med kommentarer. Varför skriva inlägg om ingen läser dem ändå?? Men så é det inte här iaf...

Idag é det förresten skitkallt ute, men det é riktigt fint med frosten som ligger och vinden är aldeles stilla, solen skiner... En underbar dag för mig som är ledig och kan sitta under filten och titta på denna utsikten. Värre för Johan som skulle behöva fiska, isen lägger sig, inte bra. Jag tyckte han kunde dra på sig sina skridskor och ut och pilka, haha, han tyckte det var en ganska dålig idé... Undrar varför...?

Utsikten jag har idag, underbart va?





Hmm, här har vi vattenskootern. Den ser lite frusen ut. Känns otroligt avlägset att Tina och jag åkte efter denna ett otalt gånger i somras, i värmen! Nu é det som sagt kallt som tusan, längtar till sommaren så vi kan återuppta våra sommaraktiviteter...


Tack för mig
//
Chisan


Nyårsfirande 2008-2009

Som ni redan vet firade vi nyår hos brorsan. En trevlig kväll, mestadels iaf. Johan var en hejare på att göra förrätt och Jeffan hade visst lagt manken till och gjort huvudrätten. Allt var fantastiskt gott!! Tack pågar! Förutom god mat insöps även en hel del alkohålhaltig dryck och spelet "med andra ord" asades fram. Hmm, inte rikigt nöjd med resultatet i spelet, vi töser brukar vinna överlägset, men pågarna jobbade på bra och vann i slutändan, inte bra! Får ta igen de en annan gång...

Förresten brorsan, glömde ju berätta för dig vad för bebis jag skaffat mig, ska avslöja det en annan dag...

Här kommer lite blider från kvällen:

Johan och Jeffan jobbar hårt i köket, men gott blev det så det var värt allt besvär!


Haha, svårt att knyta slips. Kvällens första timme bestod av att utefter instruktioner på internet lyckas knyta en snygg slipsknut. Men resultatet blev ju bra till slut...


Förbrilt slipsknytande...


Wii, Tina och jag!! Tack Tina för att du följde med och firade in det nya året med oss!


Jeffan i egen hög person...



Förätten, spanska räkor på Johans vis. Mycket uppskattat av alla! Tur vi alla åt samma förrätt eftersom det innehåller kopiösa mängder vitlök...Vill inte ens fundera på hur vi stank vitlök under kvällen, kanske det är så att vi även idag kan märka lite av det...



Hihi, Tina och jag, igen... Kameran är ofta framme.



Johan har fått tag i nyårstutan!


Brorsan och jag, sista dagen på året...


Haha, nu é vi framme igen. Svårt att låta bli kameran... Självgoda? Haha, nädå, inte vi...



Brorsan och jag, åter igen... Måste ju föreviga de stunder man fick chansen att se honom under kvällen...


Så var det dax för självaste 12-slaget! Inte särskilt lätt att fånga de fina raketerna på bild, ser mer ut som bomber i krigshärgat område, men å andra sidan ligger S.Sallerup ganska nära Rosengård...


Japp, såhär kände jag mig stundtals under kvällen - suddig, förvirrad, upprörd och besviken. Kan meddela att detta berodde definitivt inte på den insupna alkoholen... Bilden är perfekt, bilder säger mer än tusen ord väl?!



Kom på senare på kvällen att vi faktiskt glömde slå på TV:n för att se "Kvinnan och betjänten". Suck, den ska man ju se varje Nyår, precis som man kollar på "Kalle" varje Julafton... Men men, har man inte huvudet på skaft så blir det så ibland...

La nyss märke till att det inte är alla som kommit med på bild. Ser ut som vi bara var 4st på festen, men vi va ett gäng till, men inte alla fastnar på bild så som Tina och jag...Hahahah, Wiii!!! Så kan det vara ibland....

Nä, nu é det dax att avsluta här, min egen kock i huset är aldeles strax klar med maten. Bäst att vara redo...

Tack för mig och tack till er som gjorde mitt Nyårsfirande minnesvärt!

//
Chisan



RSS 2.0