Skogsrunda

Jobbat som en galning hela fredagen, va ganska slut efter en ganska jobbig vecka, mycket som har hänt.
Fredagskvällen avslutades iaf med en helt fantastisk runda i skogen. Jag har inte kunnar rida på hela sommaren. Mitt älskade halvblod Bengan blev halt i våras. Man tänker att Ja Ja, det är säkert inget alvarligt... Tog ut en veterinär efter några veckors hälta. Ingen, inte ens veterinären trodde det var annat än kotledsinflammation, men för säkerhets skull röntgades han i hovarna. Chocken kom omgående då vi såg stora förändringar på röntgen. 

Jag minns det som igår... Jag blev fullständigt chockad, gråter och har svårt för att prata. Att gå till jobb var bara inte att tänka på den dagen. Knäsvag och orkeslös, inte ens aptiten infann sig.

Idag står jag med en tidsfrist, försäkringsbolaget har gått med på ersättning och har gett min älskling endast 14 dagar kvar i livet. Denna tiden måste tas till vara på på bästa möjliga vis. Han är nu ordentligt smärtstillad så han ska få komma ut i skogen och få ha lite roligt sin sista tid.

Så, igår va Tina och jag ute och irrade rundor i skogen, inte första gången vi ridit vilse.... Bengan var upp över öronen glad att äntligen få följa med, bockade och levde j-vel. Riktigt kul hade vi och det känns fantastiskt bra! En fredagskväll jag länge kommer minnas tillbaka på med glädje ro alla omständigheter...  




Semester!!

Nyss hemkommen från en härlig semester på Mallorca.
Kan inte påstå att vi utforskat ön vidare mycket, men vi har slappat, badat, druckit och ätit gott iaf. Trots min extrema flygrädsla som kommit med åren gick det hyfsat bra att flyga, många piller så man blir aldelses groggy så går det ju...

Resan gick av stapeln tillsammans med Jessi och Mattias, trevligt, trevligt... Längtar redan till nästa resa, var det nu ska bli. Många bilder från poolen har blivit tagna, där spenderade vi ju mesta av tiden...






Sambon é lite rastlös...

Sambon é lite rastlös...


Poolen, nice...


Nice med ett dopp...

Sorgsen måndag

Då va man på jobb igen...
Puh, ingen rolig måndag. Många gråter på jobb idag. Vi miste en bra kollega hastigt i fredags. Det é sorgligt och man har svårt för att veta hur man ska hantera sin sorg. Vi é alla här dåliga på att sköta vårt jobb just nu, och så får det nog vara någon vecka till... Ser att vi flaggar på halvstång vid kommunhuset idag, ingen roligt syn, och man blir ständigt påminnd.
Livet är skört, vi människor är små på jorden. Det är inte rättvist när en så ung människa tvingas lämna jordelivet. Inte bara orättvist för henne utan för alla hennes närmsta, framför allt hennes man och barn.
Händelsen får en att stanna upp lite i vardagen och fundera på hur man faktiskt lever sitt liv, tar man tillvara på allt man vill ta vara på? Lever vi våra liv som vi vill. Ser vi och uppskattar människorna vi har kring oss tillräckligt?

Mina tankar går först och främst till familjen.

*R.I.P*


Från den ena verkligheten till den andra.
Igår fick vi äntligen bokat en resa, det blev inte Kroatien som det va tänkt från början. Grr, ganska irriterande att det ska vara så j-vla svårt att hitta en resa dit just nu, vi valde fel vecka att ha semester på uppenbarligen.
Nåväl, nu hamnar vi på Mallorca istället, det é inte fy skam det heller förståss.
Åker på Lördag, ska bli såååå skönt.

Ta vara på dagen/
Chisan

It´s me!

Så, detta är jag, som jag är, just nu...


Söndag

Nå, då har man så äntligen skaffat sig den dära bloggen till slut...

Sitter här i soffan och skriver, har nyss kommit från morgonfodringen i sallet. Hur mysigt é det inte att komma till elva hästar som gnäggar på en på morgonen? Det regna som vanligt idag, vad ska man fördriva denna tråkiga söndag med? Ska iaf försöka boka en resa idag. Vill gärna till Kroatien, men det verkar svårt att hitta resor just den veckan vi vill åka. Ska bli sååå skönt att åka på semester efter att ha jobbat hela sommaren i sträck.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0