Pippi fågel...

I förrgår morse vaknade jag som vanligt och skulle göra mig iordning för att knalla till jobb. Det känndes redan när jag klev in i vardagsrummet att det va något som inte stod rätt till. Varje morgon brukar mina pippifåglar snacka högt och tydligt (alltid morgonpigga till skillnad från en annan), men just denna morgonen var de knäpp tysta. Mitt första mål var att knalla bort till buren för att se vad som stod på. Nedanför matskålen låg min lilla pippifågel torr och platt, stendöd med andra ord.
Det sägs att Zebrafinkar har en medellivslängd på 2år. Haha, det köper jag inte riktigt. Denna honan köpte jag för 4år sedan och vem vet hur gammal den va när jag köpte den...?!
Någon vidare begravning blev det inte, hade vi skullat begrava alla våra fåglar så hade vi fått viga hela trädgården till kyrkogård! *Skämt* (Om ingen fattade det)
Jaha, nu sitter hanen (Sune heter han, precis som alla andra djur Johan döper) aldeles ensam i buren och sörjer, han verkar inte alls nöjd med livet för tillfället. Jag borde väl ge mig på jakt efter en ny polare till honom, men jag funderar på en annan typ av fågel, kanske en undulat hade varit skoj!?



Tack för mig!
//
Chisan


Haha!!

Haha, vilken start på dagen! Jag är ju aldeles förvirrad idag, råkade tipsa folk om Tinas födelsedag, problemet va bara att i min stora förvirring fick jag för mig att det redan va Mars!!! Haha, aldså lyckades jag få några till att gratta Tina en hel månad för tidigt. Nåväl, dagen började med bravur och nu har jag kört slut på mina pengar på telefonen så nu kan jag inte skicka fler sms idag... Många goa skratt blev det idag iaf!!
*Typiskt mig*


Äntligen är snön borta! Trodde fan att den skulle ligga kvar läääänge till och sabba alla mina ridplaner. Hoppas inte det kommer mer snö nu för jag börjar verkligen bli less på skiten! Dessutom är jag fortfarande förbaskat trött, orkar ingenting. Vanligtvis brukar man bli pigg av träning, men för min del känns det mest som att jag dräneras på energi. Jag kanske oxå borde gå och få mitt blodvärde kollat?!?! Efter träningen igår somnade jag som en stock, vaknade först kl 01.10, vid detta laget va jag så tung i kroppen att jag egentligen inte orkade ta mig till sängen, det gick iofs till slut, men det va av ren vilja... Under vinterhalvåret brukar Johan och jag åka till solen, men i år har vi väl inte haft tid, eller vi har iaf inte tagit oss tid till det, kanske det är därför jag är slöare just nu, för att jag inte fått någon extra sol på mig på ett tag...?!

Helgen va spännande, men slitsam! Det va längesedan jag sov så få timmar på en helg. Fredagsnatten sov jag ca 1timme, lördagsnatten sov jag 4 timmar. Med andra ord sov jag 5 timmar på en hel helg!!  På måndagen önskade jag att jag kunde sova lääääänge, men icke, vknade som vanligt kl 07.00. Det sägs att man inte kan "sova ikapp", det kan jag hålla med om, kroppen vill liksom inte... Nåväl, vi fick sett många bra tävlingar och jag fick shoppat till lite fyndpriser, tävlingskavaj för 100:-, billigare än så blir det inte.
När det va dax för hemfärd var det snökaos, med buss tog det 6 timmar att komma hem, första 7 milen tog oss 2 timmar, bläääää, fattar ni hur tråkigt jag hade det??? Inte ett enda stopp gjorde vi heller på vägen hem!! Hoppas på bättre väder nästa år!!


Imorgon é det fredag, igen! Dax för planering, hihi, jag tänker inte avslöja vad för planering vi ska ha, men för min del och för många jag känner i Höör kommer det bli väldigt kuligt till slut! Hihi, vet att vissa är vääääldigt nyfikna och försöker luska bland olika folk, men se det kommer inte lyckas, ni får allt hålla er lite till! Förstår att det inte är lätt att vara av den nyfikna typen just nu!

Ikväll blir det iaf ridning i skogen, äntligen, hoppas bara att vägarna i skogen oxå är tinade som de är i byn. Får väl brodda för säkerhetsskull!
I måndags släppte jag ihopa Tom och Calle, hmm, vilka busar de är! Tyckte ändå det gick ganska bra, men på tidagen när jag tog in Tom hade han två sår på frambenen. Tvättade och smorde, men han blev ändå svullen såg jag igår. Man vet ju själv hur det kan bli om man slår sig, det svullnar någon dag och man é öm, hoppas det har gått ner lite till idag! Halt é han iaf inte, skönt det!! Calle han kan försvara sig alltid, trodde inte han tog i på det viset, men men, ibland blir man förvånad. Jag hade iofs kanske oxå bitit på den som hela tiden var påstridig och ville leka! Lille Tom vill ju bara ha lite kul, det va ju ett tag sedan han gick med sällskap!
Bilden handlar om att rida, inte sagt på vad...Hihi!

Senare ikväll blir det även massage för min del, min massör tyckte jag borde komma frekventare en tid framöver eftersom hon anser att jag har stora problem i nacke och axlar (precis som alla andra!). Eftersom människan hela tiden anpassar sig efter yttermiljön så blir jag lite nyfiken på hur vi egentligen kommer se ut om 1000år?! Extra breda axlar för att klara påfrestningar från allt stillasittande arbete, ståltänder för att klara all mat med socker i och kanske rent av åter igen ha hår på kroppen för att klara av nedkylning eftersom vårt klimat blir varmare...?! Haha, kan se framför mig hur det kan bli, ingen vacker syn!

Nä, dax för lite möte på jobb nu....!
//
Chisan


Göteborg

Imorgon é det dax att bege sig till Göteborg Horse Show! Bussen går väldigt tidigt, redan kl 04.00, puh, ingen sovmorgon här inte... Ska bli skoj och redan ikväll beger vi oss av till moster för att nanna där så vi gemensamt kan åka imorgonbitti.
Då ska man kika lite på världseliten, det é aldrig fel, synd bara att man inte själv är med, haha! Nåväl, det é väl faktiskt lite så att de som kan köpa sig fantastiska hästar, eller som får ärva av sina tävlingsföräldrar har knappast några större problem att ta sig fram inom ridsporten. Nåväl, lite kanske man ska kunna rida oxå, men utan en häst för miljontals kronor blir man aldrig den ni ser på TV, inte på hästtävlingar iaf... Iblan é världen bra orättvis!
Tja, man gör iaf så gott man kan, men det räcker inte långt ibland, med otur och orättvisa blir det ibland tvärstopp och man har inte en chans att påverka situationen...

Bild från 2008 Göteborg Horse Show
sthil.jpg

Imorgon ska snälla Tina ta han om pållarna, tur man har någon man kan lämna över sina ögonstenar till någon man litar på till 110%. Gütt! Tack Tina!!
Igår fick Tom sig en runda i snön iaf, i vårt sällskap hade vi Jeannette och hennes lille vovve, kul med snackesällskap när man rider!
Snön sätter ju käppar i hjulen för oss emellanåt, nu när det inte é så kallt längre så blir snöstyltorna ganska ordentliga, men men, pappsen har ju sagt att det ska bli mildare väder så vil får väl hålla tummarna för det!

Nä, nu ska jag gå och käka lite hade jag tänkt! Imorgon blir det inte mycket till bloggande, men kanske jag har lyckats fånga någon kändis på bild imorgon som jag kan visa på söndag, vem vet, vi får se...

Tack för mig, och ha en trevlig helg allihopa!
//
Chisan





Blankt...

Idag känns det precis som överskriften säger, helt blankt, hjärnan vill inte riktigt jobba med mig idag.

Idag skiner solen iaf, skönt det! Skulle egentligen vilja ta en långtur till häst, men idag hade ju jag lovat bort mig på sminkparty... Nåväl, det kan ju liva upp mig lite, kanske...
Känner mig trött, skulle kunna sova en hel vecka känns det som. Det är förmodligen semester jag behöver, det hade verkligen inte skadat just nu. *Gäsp*

Hoppas eftermiddagen går fort nu...

//
Chisan

Hur é det möjligt?

Ibland förvånas man över hur svårt och komplicerat livet kan vara.
Idag är ingen bra dag, vill köra huvudet i sanden och bara försvinna, hur é det möjligt att det kunde bli på detta viset...?!?!

Måste försöka få timmarna att gå, egentligen vill jag inte vara på jobb alls idag, allt känns trist, jag höll ju tummarna så hårt jag kunde, varför hjälpte inte det...??

Vet inte vad jag ska skriva just nu, måste fundera, diskutera och sen måste jag säker göra en massa andra saker, men idag vill jag inte...

Ett gäng "Flashback" kommer över mig, känner dendära känslan, vill springa fort ifrån den, men det går inte...

Sötisar!


//
Chisan

Lördagsrunda i snön!

Wii, idag hade vi kul! Skulle egentligen gå en runda med Calle och Tom, men i sista sekunde bestämde jag mig för att lägga på sadeln och rida istället. På med broddarna och en varm jacka sen bar det av ut i den snötäckta naturen. Vilken fantastisk dag det var! Solen sken som aldrig förr, riktigt skönt.
Tom var onekligen lycklig och spännd av att få komma utanför gårdsplanen. I början va han en riktig fegis, utan Calle och Johans sällskap hade det förmodligen inte rikigt gått lika bra. Tom visade upp sin gångart Takt (haha, det är ingen gångart, men Tom trodde det idag), han känndes explosiv men ändå väldigt lycklig, ständigt spetsade öron.
Allt eftersom slappnade grabben av och vi kunde skritta i lugn och ro med en flåsande Johan och Calle tätt och troget bakom oss. Gav förslaget att Johan ju kunde ta på sig skidor och åka bakom Calle istället, haha, vi får väl se om han nappar på det imorgon!

Puh, nu sitter man i soffan och är väldigt nöjd med dagen! Wii, riktigt kul dag!






Tack för mig!
//
Chisan

Eslövsbesök...

I lördags begav Ted (nä, Johan orkade inte följa med, haha, han börjar väl bli gammal!) och jag oss till Eslöv! Äntligen fick man se Jessis och Mattias nya lägenhet. Väldigt fin tyckte jag! Roger dök oxå upp, det va verkligen längesedan man såg honom så det va trevligt det med!
Ugnen i huset fungerade visst inte som den skulle (inte denna ugnen heller vill tillägga), därför bjöds det på hämtpizza, hihi, men det va gott det med!

Jessi, Mattias och Roger!


Lilla, lilla söta Glittra!


Hihi, här har vi dem igen!



En liten sen uppdatering, men kunde inte låta bli iaf!

Tack för mig!
//
Chisan

Bus i snön...

Hihi, idag plockade jag ut, tillsammans med hjälp av Tina, Calle och Tom i en snötäckt paddock. Vågade inte släppa dem lösa båda, med risk för hårdhänt bus. Lille Calle släppte jag och lät sedan pållarna bekanta sig med varann. Wii, de kan nog busa på ordentligt om man släpper ihopa dem, men med Tom i lina kunde de ändå leka lite - ibland lekte de vem som biter hårdast och ibland följa John. Haha, de é ju riktigt söta tillsammans. Här kommer lite bilder från kvällen övningar!

Hej, Hej! Hmm, lukta lite på varann, kolla av läget...


Här leker vi, eller mest Tom som vill ha uppmärksamhet, Calle vill gärna komma undan en liten stund för att andas... Men när Tom slutade kivas, ja, då knallade Calle efter och ville åter igen leka lite... Lika goa båda två med andra ord!


Lite naffs! Gott med ponnyhår, särskilt den från ryggen och halsen...


Ja, det blev ju ingen ridning, men lite kvällsumgänge iaf, ganska kul faktiskt! Hihi!

Tack för mig!
//
Chisan

Bus i snön!

Hihi, idag plockade jag ut, tillsammans med hjälp av Tina, Calle och Tom i en snötäckt paddock. Vågade inte släppa dem lösa båda, med risk för hårdhänt bus. Lille Calle släppte jag och lät sedan pållarna bekanta sig med varann. Wii, de kan nog busa på ordentligt om man släpper ihopa dem, men med Tom i lina kunde de ändå leka lite - ibland lekte de vem som biter hårdast och ibland följa John. Haha, de é ju riktigt söta tillsammans. Här kommer lite bilder från kvällen övningar!

Hej, Hej! Hmm, lukta lite på varann, kolla av läget...


Här leker vi, eller mest Tom som vill ha uppmärksamhet, Calle vill gärna komma undan en liten stund för att andas... Men när Tom slutade kivas, ja, då knallade Calle efter och ville åter igen leka lite... Lika goa båda två med andra ord!


Lite naffs! Gott med ponnyhår, särskilt den från ryggen och halsen...


Ja, det blev ju ingen ridning, men lite kvällsumgänge iaf, ganska kul faktiskt! Hihi!

Tack för mig!
//
Chisan



Lite kul...

Hittade ett gäng kuliga meningar, som det kan bli...

Häst sadlade om, blev hund.
Aftonbladet

Matkontrollanter matförgiftades.
Aftonbladet, 06-12-09

Världens äldsta treåring hittad.
Aftonbladet, 06-09-20

Under påskhelgen har vi stängt! Välkomna!

Hunden tog saken i egna händer....
Helsingborgs Dagblad

Barn födda under natten dör oftare
"Man kan ju bara dö en gång."
Metro, 00-08-02

Spola ej ner främmande föremål i toaletten.
"Detta står att läsa på en skylt över toaletten på Viking Lines fartyg. Tolkningen blir ju att om man känner igen föremålet är det OK att spola ner det."

Inbrottstjuv våldtog sovande - åtalas för olaga intrång

Hundägarna skiter i tunnorna!
Trosa Tidning




Haha, det va lite tidsfördriv för dagen, ganska kul ändå!
Idag é det segt på jobb, telefonen é faktiskt ganska tyst, tro det eller ej. Har till och med hunnit packa upp mina flyttlådor. Hmm, frågan é bara var jag ska göra av de tomma lådorna... =) I-landsproblem?!
Snön bara faller och faller, ska det aldrig ta slut?! Åhh, é ju sååå trött på skiten. Ska kanske inte gnälla det kunde ju som sagt varit värre. Inte heller idag blir det någon ridning, det är aldeles omöjligt, halt som tusan é det oxå, inte ens broddar hjälper. En och annan har ju fallit på väg till hagen för att hämta in pållarna, wii, det é verkligen halt!! Ajajaj, det kan sluta illa, än så länge har omkulldruttningarna slutat lyckligt...

Igår fick Tom massage av Jeannette, supersnällt! Hörde att han somnade, hmm, jag é allt lite avundsjuk, det é ju sååå skönt med massage. Men på fredag är det min tur igen! Som sagt, ingen motion för Tom idag heller (inte för min del heller), dax för snön att smälta undan lite nu. Man blir ju rastlös. Men vi är iaf på rätt sida om nyår, det blir ljusare och varmare, snart!

Kikade i almenackan igår, det är förvånansvärt tom! Det va riktigt längesedan den var sååå gapandes tom, riktigt skönt. Man ska kanske planera lite pulkaåkning?! Eller så kanske man ska plocka fram dammsugaren?! Eller så skiter man i alltihopa och intar soffan under den varma filten... Nåväl, vi får väl se hur helgen fortlöper, än har man inte varit sysslolös även om almenackan varit tom...

Nä, dax att återgå till verkligheten...

//
Chisan




Frusen!!

Brr, attans vad jag fryser idag! Det é snusktigt kallt! Har skruvat upp elementet på högsta idag, igår skruvade jag ner det på lägsta... Det räcker ju med att man kikar ut så fryser man. Det har snöat konstant hela dagen idag, hopplöst! Inte nog med att man ska gräva ut sin egen bil på morgonen, jag har även jobbebilen att gräva fram. Brr, KALLT!

Såhär kall känner jag mig...


Snart dax att sluta för idag, har varit flitig och skrivit ifatt en massa journaler som tidigare bara legat på hög. Konstigt att inget gör sig själv, inte heller tvätten hemma hoppar in i maskinen...

Ikväll blir det trots allt en slappekväll, det ska bli skönt att bara få krypa ner under varma filten och mysa. Idag kanske man rent av hinner äta kvällsmat innan kl 22.00, WII!

Har kikat runt lite på olika bloggar, mer eller mindre hemska. Bloggar blandat med hopp och eller förtvivlan. Man börjar fundera över sitt eget liv, hur bra man faktiskt har det.
En period i min och min familjs liv ställdes allt på sin spets, allt känndes hopplöst ett tag, men ändå kröp den inre brinnande kämparglöden fram. Detta är den enda perioden i mitt liv då jag faktiskt funderat över att vi alla iaf var friska och hur enormt tacksam man var över det! När man läser om dessa människor får man sig ännu en tankeställare och återblick, gud vad man är bortskämd! Man gnäller över lite huvudvärk, några extra kilon och att vädret är dåligt. Hur smart verkar det egentligen?! Sitter här just nu och funderar över detta, men om en timme eller två har förmodligen dessa tankar och reflektioner lämnat min skalle för att upptas av vardagliga saker såsom tex mockning av skitig hästbox, skrämmande egentligen...

Sugen på att få insikt i människors liv, de människor som haft mindre tur än mig (och förmodligen mindre än dig med), kika då in här:

http://mittlivsabina74.blogspot.com/

http://mammamelissa.blogg.se/

http://livetsomsjuk.blogg.se/

www.vimmelmamman.blogg.se 

Tack för mig!
//
Chisan

Ridhus

Japp, igår tog vi oss till ridhus i Hallaröd. Det började komma lite snö, men vi bestämde oss ändå för att köra.
I ridhuset uppförde Tom sig exemplariskt, verkade som han tyckte det va skoj att komma iväg lite. Underbart underlag i ridhuset! Tyvärr blev det ingen hoppning eftersom det tränades dressyr oxå. Som sagt, det blev ett riktigt bra pass och dit kanske vi åker fler gånger!
När vi skulle åka hem hade det kommit regält med snö, typiskt! Tom verkade inte särskilt sugen på att åka hem igen, men efter en stund bestämde han sig ändå för att traska in och följa med hem i trygga boxen.
Tur att vi inte hade långt hem, vi fick nämligen framföra lastbilen i 40km/h! Det gick väldigt bra och jag va nöjd med kvällen! Tusen tack till Tina och Jeannette, utan er hjälp kunde jag blitt hemma! Tur att vi bestämde oss för att köra igår, idag hade man verkligen inte gett sig ut på vägarna med lastbil!! Shit vad mycket snö det har kommit inatt, det tog ju en bra stund att gräva fram bilen imorse... Och dessutom fortsätter det snöa, var ska detta sluta??
Ikväll ska Tom få välbehövlig massage, det kommer han uppskatta!

Härlig bild va!? Inte en ända pålle med täcke, det é man inte riktigt van vid!


Idag é det onsdag, träningsonsdag. Puh, orkar jag?! Känner mig trött och sliten idag... Men träna behöver man alltid, vi får se hur det blir idag, Tina får väl ha ett litet finger med i spelet oxå, hihi! Man ska kanske plocka fram skidorna och tolka efter lilleman, hihi! Shit vad det é kul att tolka!

Har ett gäng flyttlådor att tömma idag. Ska även ragga upp en bokhylla, den har visst inte fått följa med i flytten i måndags. Hmm, undrar var den kan vara, det är ett hyfsat stort hus att leta igenom kan jag meddela...

Nä, dax att jobba lite igen!

//
Chisan

Trött...

Idag é jag helt sjukt trött. Känns som jag inte sovit inatt trots att jag förmodligen sovit som en stock. Varför é vissa dagar bara så? Hade jag inte varit på jobb hade jag förmodligen somnat sittandes.
Nåja, när jag kommer till stallet vaknar jag väl till förhoppningsvis. Ikväll ska vi köra till ridhus och göra lite kuliga saker. Ett och annat hinder kanske vi lyckas med oxå! Ska bli kul, hoppas bara inte den lovade snön kommer. Inte så ball att köra lastbil (inte släp heller för den delen) när det vräker ner snö!

Fantastiskt fint med snö, om det kommer mycket och blir liggandes så man kan rida iaf, annars kan jag vara utan skiten!
http://www.zana.se/tag/jul/


Nä, nu ska jag försöka avrunda här på jobb. Det har varit en kaotisk dag idag. Vi flyttar nämligen och det är fullständig kaos i korridoren. Ingenting är sig likt, tveksamt om jag trivs med mitt nya kontor, men jag vänjer mig väl... Kanske får införskaffa mig en blomma eller två, det kanske kan hjälpa lite...

Tack för mig!
//
Chisan


Bilder!

Wii, nu kom jag ihåg att plocka upp kameran! Idag blev det ingen ridning, paddocken va stenhård och en sen fredagskväll när man é masserad och knådan orkade jag helt enkelt inte lasta och köra till ridhus... Tom verkade inte ledsen inte, han fick ju morrötter! hihi!

Mina två stjärnor! Haha, Tom lyckades bita itu Johans jacka, numera saknas det en dregkjedja.... Haha, så går det om man inte é uppmärksam!




Hmm, ingen bra bild på lilleman... Han önskar sig nog en ännu lägre dörr i födelsedagspresent, eller ett trappsteg så han kan se ut lättare....



Tack för mig!
//
Chisan

Rida?

Hmm, igår va som sagt ingen bra dag. Den slutade inte heller särskilt lyckat. Snön hade ju fallit och med lite plusgrades förvandlades denna till ordentlig kramsnö. Med andra ord hade jag inte en chans att rida igår, styltorna bara växte, det va svårt bara att få in alla hästarna från hagen...

När gubben kom hem skickade jag ut honom för att laga min lampa på bilen. Men det visade sig att sladden till lampan hade lossnat, glödlampan var aldså inte trasig. Fantastiskt, jag som köpte en ny...!

I eftermiddag ska jag och Tom avnjuta lite massage (nej, jag får inte min massage i stallet). Det ska bli riktigt skönt och välbehövligt. Jag brukar iofs känna mig ganska kass efteråt eftersom massagen sätter fart på kroppen, jag blir aldeles yr och det känns som om man kliver rakt in i en dimma...

Imorgon blir det av till Milan-mässan i Malmö. Hade ju tänkt kolla in shettisagilityn, ha, det kan jag glömma för det visades bara på vardagar. Typiskt! Men men, det blir en full helg, ska ju hinna med pållarna oxå imorgon! Puh, ibland undrar man hur man faktiskt hinner med allt i slutändan...

Hej hopp
//
Chisan

Irriterad!

Känner att jag är väldigt irriterad på det mesta idag. Jävla Agria klyddar med mig, fan, jag trodde försäkringen var avslutad, men icke! Nu kommer de med fler räkningar, iofs kanske det är verteinären som halkat efter med sina fakturor, men varför väntar inte Agria med att betala ut och sk avsluta försäkringen om inte alla papper är klara?? De visste ju att hästen var under behandling, då kunde de väl för sjutton ringa veterinären och få totalsumman direkt så försäkringen kunde avslutas ordentligt?!?! Åhh, är ganska pissarg på dem, aldrig mer Agria, det är en sak som är säker!!!

Dessutom har ena lyset på bilen slutat funka. Great! Hur ska jag få tag på en sån lampa då?? Hubben hemma verar inte ett dugg intresserad av att hjälpa mig, så jag får väl luska ut detta på egna hand. Hmm, kommer väl ha itu en och annan detalj när jag ska luska ut hur man byter lampan... Vad sjutton har man gubbe till om inte det är till sådana saker?!
*Lite smått irriterad*

Nu faller snön oxå, typiskt! Jag tänkte ju att jag skulle rida idag.... Suck, det är ingen bra dag för mig idag gott folk!




//
Chisan

Tom har skaffat flickvän!

Haha, jadå, här går det undan för hästförälskelsen! Toms granne LaVesta verkar vara lite förälskad i Tom, även om hon é lite stoig och visar tänderna och ögonvitorna emellanåt. Tom verar inte riktigt fatta hennes sura miner, han är lika positiv för det, haha, han é för go! Däremot gnäggar hon när han går och när han kommer, det låter för roligt!

Idag har det gått bättre, Tom verkar börja känna sig hemma, är lugnare i stallet framför allt. Igår försökte vi arbeta bort hjärnspökena, det gick sakta frammåt. Idag gick det betydligt bättre, han slappnade av hyfsat fort och därför blev passet ganska kort, duktig påg! Om inte vädret ställer till det för oss så blir det ett uppsuttet ridpass imorgon. Vi har nog båda träningsvärk vid detta laget, men på fredag blir det välbehövlig vila och massage för både mig och Tom, hoppas han uppskattar det! Det kommer jag göra iaf!

Nu undrar väl alla varför jag blir så ingående i Toms vardag, men så ser faktiskt min vardag ut, förutom jobber förståss, men den biten känns mindre viktig i sammanhanget. Dessutom vill jag ju hålla en och annan uppdaterad om Tom =)

Nu é jag trött, ska äta lite strax, sedan slocknar jag väl i soffan antar jag... Slapp undan träningen idag, Tina har ju glidarvecka (haha, nästan ordagrannt), hon åker skider, verkar gå halvbra låter det som...Haha! Hoppas nu inte du bryter benen av dig, sånt har vi inte tid med!! =)


Hmm, har inte fotat så flitigt i dagarna, har haft så mycket att tänka på att jag rent av glömt det om jag ska vara ärlig. Kanske jag kommer ihåg att ta en bild imorgon...!



Tack för mig!

//

Chisan


Retuschering...?

Idag é det jobbigt, har ont i kroppen från igår, känns att det var längesedan jag red ordentligt. Lena trimmade mig och Tom ordentligt igår. Stundtals gick det riktigt bra, men stundtals hälsade Toms hjärnspöken på med dunder och brak. Hmm, den stormen måste ridas ut och tas itu med, en viss hörna är visst ordentligt farlig, den måste bearbetas lite efter hand... Men men, här kommer lite kul bilder. Trixie har varit flitig och retuscherat bort snön, kolla in, det ser kul ut. Den första bilden ser lite köldslagen ut, medans den andra bilden ser riktigt behaglit ut. Hmm, vad lätt man kan luras...

Halv snöstorm....





Ingen snö alls kring mig och Tom...






Nä, nu ska jag strax bege mig vidare, ut till pållarna, brr, fryser bara jag tänker på det...

Hej Hopp

//
Chisan

Premiärturen!

Brr, sitter hemma i soffan och fryser nu. Har varit ute och tagit en premiärrunda på Tom i snöovädret! Wii, idag fungerade kameran lite bättre så här har följer lite dagsfärska bilder...

Tom och jag i paddocken, vi är rörande överrens om det mesta... Trixie var oxå på besök för att kika på när hennes häst Molle även han fick sig ett pass i paddocken.


Hmm, nu kröp Toms berömda "hjärnspöken" fram. Bäcken, skjulet och dammen var ganska läskigt. Passet gick därmed mestadels ut på att få Tom att känna sig lugn och avslappnad... Men till slut gick det bra och jag beslöt mig för att avbryta och skritta en liten sväng istället.



Det va lite halt så det blev en kortare skrittrunda i ruskvädret. Brr, det är ju vinden som isar som tusan! Hihi, Lady är väldigt intresserad av oss...


Nästan hemma igen, Lina och Krille kom oxå för att få hälsa på nykomlingen. Kolla in hästarna i bakgrunden, alla é ju sååå nyfikna!


Jag känner mig nöjd med dagens övningar, kul att kunna rida igen, och dessutom på en fining som Tom. Håller tummarna för att vi ska kunna rida lite imorgon med, det får bara inte komma mer snö nu, jag vill ha VÅR! Kanske lite mycket begärt i januari, men ändå...!

Ska lyfta på rumpan och börja fixa lite med söndagssteken, ska bli gott!!

Tack för mig!
//
Chisan

Attans!

Vaknar och ser att snön faller och det är minusgrader på mätaren. Hur é det möjligt, det kändes ju som vår i luften aldeles nyss! Åhh, typiskt, jag skulle ju rida idag, vi får se hur det blir med den saken, vi kan ju inte halka rundor. Hoppas paddocken är någerlunda tinad så man kan ta en lite sväng om iaf, annars får vi ta en liten runa till fots så Tom får upptäcka sin nya omgivning.
*Hatar vinter*

Inatt har jag sovit som en stock, riktigt skönt, vaknade inte förrän 08.30.

Bilder kommer nog ikväll, om kameran är på bättre humör då!

//
Chisan

RSS 2.0