Lite kul...

Hittade ett gäng kuliga meningar, som det kan bli...

Häst sadlade om, blev hund.
Aftonbladet

Matkontrollanter matförgiftades.
Aftonbladet, 06-12-09

Världens äldsta treåring hittad.
Aftonbladet, 06-09-20

Under påskhelgen har vi stängt! Välkomna!

Hunden tog saken i egna händer....
Helsingborgs Dagblad

Barn födda under natten dör oftare
"Man kan ju bara dö en gång."
Metro, 00-08-02

Spola ej ner främmande föremål i toaletten.
"Detta står att läsa på en skylt över toaletten på Viking Lines fartyg. Tolkningen blir ju att om man känner igen föremålet är det OK att spola ner det."

Inbrottstjuv våldtog sovande - åtalas för olaga intrång

Hundägarna skiter i tunnorna!
Trosa Tidning




Haha, det va lite tidsfördriv för dagen, ganska kul ändå!
Idag é det segt på jobb, telefonen é faktiskt ganska tyst, tro det eller ej. Har till och med hunnit packa upp mina flyttlådor. Hmm, frågan é bara var jag ska göra av de tomma lådorna... =) I-landsproblem?!
Snön bara faller och faller, ska det aldrig ta slut?! Åhh, é ju sååå trött på skiten. Ska kanske inte gnälla det kunde ju som sagt varit värre. Inte heller idag blir det någon ridning, det är aldeles omöjligt, halt som tusan é det oxå, inte ens broddar hjälper. En och annan har ju fallit på väg till hagen för att hämta in pållarna, wii, det é verkligen halt!! Ajajaj, det kan sluta illa, än så länge har omkulldruttningarna slutat lyckligt...

Igår fick Tom massage av Jeannette, supersnällt! Hörde att han somnade, hmm, jag é allt lite avundsjuk, det é ju sååå skönt med massage. Men på fredag är det min tur igen! Som sagt, ingen motion för Tom idag heller (inte för min del heller), dax för snön att smälta undan lite nu. Man blir ju rastlös. Men vi är iaf på rätt sida om nyår, det blir ljusare och varmare, snart!

Kikade i almenackan igår, det är förvånansvärt tom! Det va riktigt längesedan den var sååå gapandes tom, riktigt skönt. Man ska kanske planera lite pulkaåkning?! Eller så kanske man ska plocka fram dammsugaren?! Eller så skiter man i alltihopa och intar soffan under den varma filten... Nåväl, vi får väl se hur helgen fortlöper, än har man inte varit sysslolös även om almenackan varit tom...

Nä, dax att återgå till verkligheten...

//
Chisan




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0