Sorgsen måndag

Då va man på jobb igen...
Puh, ingen rolig måndag. Många gråter på jobb idag. Vi miste en bra kollega hastigt i fredags. Det é sorgligt och man har svårt för att veta hur man ska hantera sin sorg. Vi é alla här dåliga på att sköta vårt jobb just nu, och så får det nog vara någon vecka till... Ser att vi flaggar på halvstång vid kommunhuset idag, ingen roligt syn, och man blir ständigt påminnd.
Livet är skört, vi människor är små på jorden. Det är inte rättvist när en så ung människa tvingas lämna jordelivet. Inte bara orättvist för henne utan för alla hennes närmsta, framför allt hennes man och barn.
Händelsen får en att stanna upp lite i vardagen och fundera på hur man faktiskt lever sitt liv, tar man tillvara på allt man vill ta vara på? Lever vi våra liv som vi vill. Ser vi och uppskattar människorna vi har kring oss tillräckligt?

Mina tankar går först och främst till familjen.

*R.I.P*


Från den ena verkligheten till den andra.
Igår fick vi äntligen bokat en resa, det blev inte Kroatien som det va tänkt från början. Grr, ganska irriterande att det ska vara så j-vla svårt att hitta en resa dit just nu, vi valde fel vecka att ha semester på uppenbarligen.
Nåväl, nu hamnar vi på Mallorca istället, det é inte fy skam det heller förståss.
Åker på Lördag, ska bli såååå skönt.

Ta vara på dagen/
Chisan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0