Världens sötaste!

Nä, det blev ingen häst idag heller, men det va inte för att jag inte tyckte om den utan för att jag aldrig kom dit och fick se den. Pga av olyckliga omständigheter på säljarens sida så fick vi helt enkelt skjuta på titten, kanske det blir av nästa vecka istället...

Nu ska ni få se den mest underbaraste och sötaste lilla varelsen! En Ekorre! Eller rättare sagt tre stycken små krabater har fått flytta hem till en kompis till oss som har fått bli fostermamma då deras mor förmodligen avlidit.
En av dem är superpigg, men hans två brödrar vill inte riktigt äta, de va lite svaga och låg mest i den varma och trygga fleecetröjan.
Hörde nu ikväll att de två svagaste faktiskt börjat äta lite nu och piggar på sig lite, shit vad kul! Håller tummarna så hårt jag bara kan för att de små liven ska klara sig och få komma ut i det vilda snart.
Det va en riktig kul titt vi fick, Johan é lyrisk och vill gärna ha en, men man får ju inte ha dessa vilda djur hemma, hur söta de än är... Kanske tur det, annars vet man inte hur många som haft vilda djur hemma....

Titta nu gott folk och njut av bilderna på dessa underbara små liv!

Här har vi Floppe (tror jag). Han kollar in bordet, snabb va han, nyfiken liten skit, hihi!



Klättra och leka va han bra på. Älskar äpple gör han oxå. Gissa om han va söt där han satt med sin lilla äpplebit och gnagade.


Här har vi den lilla svaga, men som sagt, han äter lite nu, hoppas han oxå överlever! Här ligger han tryggt inlindad i hushållspapper...



Strax kommer Jessi och Mattias, en såndär oplanerad kväll igen, aldrig fel! =) Ikväll blir det räkfrossa, aldrig fel!! Lite lax blir det oxå, inte helt fel det heller! En och annan grogg slinker nog oxå ner....


Tack för mig, igen!
//
Chisan



Kommentarer
Postat av: Fostermamman

Jodå, han lever ännu, lille Fjopp. Det verkar som att han äter bättre nu, men man kan inte riktigt veta ännu tyvärr. Det är lika läskigt varje gång man lyfter på "boet" (fleecetröjan) för att se hur dom mår. Man e rädd att lille Fjopp ska ligga död. Men som sagt, än lever han. Håll tummen för att det är likadant i morgon bitti. God natt! (Det har väl inte blivit för många rom o cola ikväll väl...? ;) )

2009-05-02 @ 00:20:09
Postat av: Emelie

Jag vill också ha en!!!

2009-05-02 @ 14:36:29
URL: http://uptowngirl.blogg.se/
Postat av: Fostermamman

Fjopp lever ännu och verkar inte omedelbart döende iaf. Men han äter inte riktigt som han borde tycker jag. Däremot är det full rulle på hans båda brorsor Floppe och Frippe, haha.



Ha det så kul på "partyt" ikväll. Kan tänka mej att Johan hoppas att du ska ha med dej nåt hem därifrån ;)

2009-05-02 @ 15:07:08
Postat av: annika

så underbart söta. hoppas att dem klara sig.

2009-05-03 @ 08:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0