Svårt att sova...

Även om jag visste att det gick bra för de blöta och kalla brödrarna så hade jag svårt för att somna, tankarna bara snurade, fram och tillbaka. Trots att det gick bra för alla inblandade så finns det en baksida för alla som var med vid räddningsinsatsen. När man så hastigt blir inkastad i en situation som handlar om liv och död så rörs något om i kroppen, man får en att tänka om, att inte allt blir som planerat alla gånger. Man blir omskakad och skärrad, men glad att vi fick vara med och göra en insats då räddningstjänsten klumpade till sig.

Ganska kul att läsa nattens reportage i tidningarna, håller med Trixie, att det låter som räddningstjänsten gjorde hela jobbet. Ha, de hade inte rett ut det utan Johans insats... Undrar varför deras båt inte ville tjänstgöra för kvällen, undrar om det någonsin blir offentligt... Vi får väl se...

Strax bär det av till fågeluppfödaren Lennart i Höör! Ska bli väldigt spännande att se vad för pippifåglar han har till oss. För tillfället é det bara ägg, men föräldrarna kan vi ju kika på iaf. Som sagt, det ska bli spännande!

//
Chisan 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0